Praktikant hos Europabevegelsen

Fra mandag 2. februar og i tre uker fremover har Europabevegelsens sekretariat gleden av å ha 19 år gamle Victoria Verheugen som praktikant.

Victoria

I tre uker skal Victoria være praktikant hos Europabevegelsen.

Victoria, som også er medlem av Europeisk Ungdom, går på linjen FN-akademiet på Arbeiderbevegelsens høgskole i Ringsaker. På skolen fikk studentene i oppgave å finne en praksisplass som er relevant for studiene. For Victoria falt valget da på Europabevegelsen.

– Jeg har lenge vært interessert i internasjonal og europeisk politikk. Vi har mye om FN på skolen, så jeg ønsket å lære mer om hvordan det er å jobbe i en organisasjon som jobber med Europapolitikk. Europabevegelsen var derfor et godt valg som også passer perfekt med mine interesser.

I løpet av de tre ukene får Victoria varierte oppgaver, som vil gi henne et godt innblikk i sekretariatets daglige virke. I tillegg skal hun også være med på døgnsamlingen den første helgen i februar, som er god mulighet til å lære mer om organisasjonen og bli kjent med de tillitsvalgte.

– Jeg håper oppholdet hos Europabeveglesen gir meg masse ny kunnskap som jeg kan få bruk for senere i livet og i videre studier. Så er det en glimrende mulighet til å få innsyn i hvordan det er å jobbe i en organisasjon, noe jeg også kunne tenke meg å gjøre i fremtiden.

Vi gleder oss over å ha Victoria her i de kommende ukene, og håper hun får et lærerikt og spennende opphold.