Ny praktikant i Europabevegelsen

 

Bli kjent med Europabevegelsens nye praktikant Lara Jonsson. Hun skal jobbe hos oss frem til juni 2023.

Lara er 23 år og fra Spydeberg i Østfold. Hun har en bachelorgrad i fransk, og en i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Lara er ny praktikant hos oss i Europabevegelsen

– Mitt engasjement for EU og europapolitikk begynte da jeg studerte et år på videregående i Frankrike, og fortsatte ut i studiet der jeg tok fordypning i Europastudier.

Lara er for tiden leder av Europeiske studenter Oslo, et lokallag i Europeisk Ungdom for studenter tilknyttet læresteder i hovedstaden. Ved siden av sitt politiske engasjement har hun interesse for å male, gå turer og ulike podcasts.

– Jeg søkte praktikantplass hos Europabevegelsen for å lære mer om organisasjonen og fordi jeg har et stort engasjement for EU-saken. Forventningene jeg har for praktikanttiden er å lære mer om europapolitikk, bli kjent med arbeidslivet og bygge videre på kunnskapene jeg fikk under studiene.

Vi ønsker Lara hjertelig velkommen og ser frem til et godt samarbeid det neste året!