Ny politisk rådgiver i Europabevegelsen

Foto: Tord Magnus Dyrkorn

Stian Michalsen (32) er Europabevegelsens nyeste tilskudd og er godt i gang med arbeidet ved organisasjonens kontorer i Prinsens gate i Oslo. 

Europabevegelsen har fått en ny politisk rådgiver med på laget ved organisasjonens sekretariat. Stian Michalsen har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har lang fartstid fra både partipolitikk og organisasjonsarbeid.

Han har tidligere sittet i sentralstyret i Europeisk ungdom, vært leder av Arbeiderpartiets studenter og organisatorisk rådgiver for Landsforeningen for PTSD.

Stian kommer fra en stilling som førstekonsulent ved Den internasjonale sommerskole ved UiO. På CVen har han også erfaring som informasjonsmedarbeider ved Oslo rådhus, samt som konsulent og overingeniør. I tillegg var han delforfatter i antologien Islamisme – Ideologi og trussel (2016)

– Det er veldig spennende å få starte i Europabevegelsen. Jeg har vært opptatt av EU-debatten i over 10 år nå, og gleder meg til å få muligheten til å jobbe aktivt med dette, sier han om sin nye rolle.

– Når både medlemstall og meningsmålinger går oppover er det en spennende tid for organisasjonen, og Europabevegelsen har en svært viktig jobb fremover med å øke både kunnskapen og oppslutningen om EU.

Vi ønsker Stian hjertelig velkommen!