Glad generalsekretær

200 medlemmer har sagt at de vil stå registrert med «frivillig høy kontingent» i medlemssystemet til Europabevegelsen, og bidrar dermed med 650 kroner hver.

Fredrik Mellem, generalsekretær i Europabevegelsen. Foto: Joakim Bjørnøy

– Jeg vet jo at vi har noen medlemmer som både er ekstra glad i oss og som er villige til å yte litt ekstra, men når det er så mange av dem begynner det faktisk å bety noe økonomisk. Med dette får vi anledning til å øke satsingen på rekruttering, slik at vi kan bygge Europabevegelsen større og bedre, sier Fredrik Mellem.

Selv om inflasjonen for tiden er høy blir den ordinære kontingenten i Europabevegelsen ikke regulert i 2023. Den blir liggende på 395 kroner.

– Det er viktig for oss å understreke at «frivillig høy kontingent» selvfølgelig er akkurat det som det heter. Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at vi har medlemsvekst år etter år og at folk er villige til å støtte oss med den helt ordinære medlemskontingenten. Vi har på ingen måte A- og B-medlemmer. Det er de flere tusen som betaler ordinær kontingent som i all hovedsak gjør Europabevegelsen til den organisasjonen vi er, avslutter en glad generalsekretær.

 

Om det er flere som ønsker å registrere seg med frivillig høy kontingent, og dermed motta en litt høyere faktura neste år, så er det bare å sende generalsekretæren en e-post, på fredrik@europabevegelsen.no