Europabevegelsen søker praktikant!  

Europabevegelsen tilbyr et variert og lærerikt praktikantopphold fra januar 2016. Lengde på engasjementet kan diskuteres, men ideelt sett ønsker vi noen som kan være praktikant gjennom vårsemesteret 2016.

Målsetting med praktikantordningen er å bidra i Europabevegelsens daglige arbeid, med spesiell vekt på informasjonsformidling om Europa og EU. Arbeidsoppgavene vil omfatte alt fra artikkelskriving og videoproduksjon for våre nettsteder www.ieuropa.no og www.europabevegelsen.no, og publisering via våre SoMe – kanaler, til arrangeringen av debattmøter og delta i gjennomføringen av ulike prosjekter med ulike aktører i samfunnet.

Vi er på jakt etter personer med faglig bakgrunn i enten i Europastudier, statsvitenskap, media og journalistikk eller andre relevant studier. God skriftlig og muntlige framstillingsevne på norsk er et must og det forutsettes kjennskap til bruk av IKT- og publiseringsverktøy for web. Erfaring med SoMe og produksjon av audiovisuelt materiale er en fordel.

Personlig initiativ, selvstendighet og gode samarbeidsevner er blant egenskapene vi vektlegger. Og humoristisk sans, selvfølgelig! 

Stillingen er lønnet.

Søknadsfrist: 1. desember 2015

Send en kortfattet søknad med CV til eb@europabevegelsen.no

For mer informasjon, kontakt generalsekretær Kirsti Methi kirsti@europabevegelsen.no

Intervju med vår nåværende praktikant