Europabevegelsen søker rådgiver

Vi søker en engasjert, motivert og allsidig rådgiver til vårt sekretariat i Oslo. Stillingen er fast. 

Blant oppgavene vil vi fremheve:

–      Oppfølging av EBs prosjekter, herunder søknader og rapporter til Utenriksdepartementet.

–      Være ansvarlig for EBs WEB-løsninger, herunder kontakt med leverandører

–      Generelt støtte generalsekretæren i arbeidet.

–      Skrive utkast til kronikker etc.

–      Kurs- foredrags- og utredningsoppgaver.

Vi krever at du har et svært godt muntlig og skriftlig språk. Det er en fordel om du i tillegg har erfaring med WordPress og sosiale medier. Det er også en fordel om du har relevant høyere utdanning.

Europabevegelsen har et lite sekretariat der vi alle må ta i et tak på ulike områder. Hvis du er politisk interessert og er opptatt av europeisk samarbeid er det et svært godt utgangspunkt. Hvis du i tillegg har lyst til å gå i møter med alt fra politikere og fagforeninger til skoleklasser og pensjonistforeninger – er du hjertelig velkommen til å søke på denne stillingen.

Som frivillig organisasjon er vi ikke lønnsledende, men vi tilbyr fleksibel arbeidstid, god pensjonsavtale, hyggelige kolleger, fri i påsken og romjulen i tillegg til fem ukers ferie – og ikke minst en interessant jobb som du også i stor grad selv vil kunne påvirke innholdet i.

Du må påregne noe reisevirksomhet.

Vi vil tilby lønn etter erfaring og kvalifikasjoner. Mest sannsynlig et sted i spennet fra lønnstrinn 54 til 62 i statens lønnstabell.

Vi er for tiden fire medarbeidere i Europabevegelsen og er i et kontorfellesskap med Europeisk Ungdom som har to medarbeidere.

Søk her innen 27. juni 2021.

For mer informasjon, kontakt generalsekretær Fredrik Mellem på telefon 932 63 892.

 

You may also like...