Frokostkurs om EØS-avtalen

EØS_HEADER

Europabevegelsen avholder denne høsten flere frokostkurs om Norges viktigste avtale.

EØS-avtalen er under press fra ulike krefter som ønsker å si opp avtalen eller reforhandle den. Europabevegelsen har derfor søkt om prosjektmidler fra Utenriksdepartementet for å heve kunnskapsnivået om EØS og bidra i debatten. En del av prosjektet er å holde åpne kurs om hva avtalen innebærer og dens positive og utfordrende konsekvenser.

Alle kursdatoene ble fulltegnet kort tid etter de ble lagt ut og det er svært gledelig å se at det er stor etterspørsel etter mer kunnskap om Norges viktigste avtale. Send en e-post til camilla [a] europabevegelsen.no dersom du ønsker å sette deg på venteliste.

KURSOPPLEGG

Kursene er tilpasset de som kjenner til EØS, men ønsker å lære mer om avtalens innhold eller hvilke konsekvenser den har for det du driver med til daglig. Kurset er todelt. Først vil vi gjennomgå avtalens bakgrunn, hovedinnhold og betydning. I den andre delen legger vi opp til spørsmål og dialog rundt EØS-avtalens utfordringer. Vi håper å samle kursdeltakere med helt ulike erfaringer til en dialog om hvordan EØS påvirker alle samfunnsområder på ulik måte.

07:45  Enkel frokostservering

08:00  EØS på 1-2-3

08:40  Dialog

09:00  Slutt

DATOER

21. september | 5. oktober | 12. oktober | 19. oktober | 2. november | 23. november

 

Som Europalag og medlemmer av Europabevegelsen er det mulig å bestille tilsvarende kurs andre steder i landet.