Hvem skal lede Frankrike de neste fem årene?

Laster kart ....

Dato/Tid
Dato - 07/05/2017
18:00 - 21:00

Sted
Kulturhuset


Skal EUs nest største økonomi for første gang velge en kvinne som øverste sjef, populisten Marine Le Pen? Eller blir det enda en énarque, i den stilsikre utfordreren og elitisten Emmanuel Macron? Eller klarer en av kandidatene for de tradisjonelle partiene å kaste av seg anklager om grådighet og latskap og innhente forspranget før første valgomgang?

Sammen med Europabevegelsen, Den norske atlanterhavskomité, Tankesmien Agenda og Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk ved Universitetet i Oslo, inviterer Du verden! til fransk valgvake og europeisk skjebneaften på Kulturhuset i Oslo!

Om du er frankofil eller frankofob vil du definitivt få mer enn baguetter å bite i denne kvelden. Fra scenen blir det debatter og analyser med eminente gjester, og fra skjermen strømmer valgdagsmålinger og resultater helt til vi finner ut hvem som blir den femte republikks åttende president.

  • Hvordan skjedde det?
  • Hvor er Frankrike på vei?
  • Og hva betyr det for Europa?

Finn fram alpelua, voks mustachen, farg håret blått og gjør deg klar for en politisk thrilleraften!

Følg med for oppdatert program!

Du verden! er hele Norges favorittutenrikspodkast, med Christian Borch, Ingerid Salvesen og Stig Arild Pettersen, og produseres i samarbeid med forlaget Cappelen Damm. Du finner Du verden! i iTunes eller podcast-appen på telefonen din, eller på soundcloud.com/duverden