Frokostkurs om EØS

Laster kart ....

Dato/Tid
Dato - 12/10/2017
07:45 - 09:00

Sted
Europahuset


Europabevegelsen inviterer til kurs om EØS-avtalen.

EØS-avtalen er under press fra ulike krefter som ønsker å si opp avtalen eller reforhandle den. Europabevegelsen har derfor søkt om prosjektmidler fra Utenriksdepartementet for å heve kunnskapsnivået om EØS og bidra i debatten. Denne høsten inviterer vi derfor til en god start på dagen med frokostkurs hos oss. Kursvirksomheten er en del av Europabevegelsens EØS-prosjekt som finansieres av Utenriksdepartementet.

PROGRAM

07:45  Enkel frokostservering

08:00  EØS på 1-2-3

08:40  Dialog

09:00  Slutt

KURSOPPLEGG

Kursene er tilpasset deg som kjenner til EØS, men ønsker å lære mer om avtalens innhold eller hvilke konsekvenser den har for det du driver med til daglig.

Kurset er todelt. Først vil vi gjennomgå avtalens bakgrunn, hovedinnhold og betydning. I den andre delen legger vi opp til spørsmål og dialog rundt EØS-avtalens utfordringer. Vi håper å samle kursdeltakere med helt ulike erfaringer til en dialog om hvordan EØS påvirker alle samfunnsområder på ulik måte.

Foto-av-Jan-Erik-Grindheim-mindreKURSLEDER

Jan Erik Grindheim er leder av Europabevegelsen i Norge.

Han har doktorgrad i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen, i tillegg til å ha undervist i statsvitenskap og EU på flere av de største lærestedene for høyere utdanning i Norge. For tiden foreleser han i organisasjon, ledelse og samfunnsansvar på Høgskolen i Sørøst-Norge. Grindheim jobber også deltid med utredninger om handel for tenketanken Civita.

Camilla Walstad

Camilla Walstad er prosjektmedarbeider for Europabevegelsens EØS-prosjekt.