Europabevegelsen i Follo

Styret 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europabevegelsen (EB) Follo ble stiftet i august  2007. Vi er blant organisasjonens mest aktive lag, og arrangerer jevnlig relevante møter av høy kvalitet, spennende medlemsreiser og har andre interessante kulturtilbud for våre medlemmer.

Følg oss gjerne på vår Facebook-side for jevnlige oppdateringer!

 

Styret

Styreleder er Kjell Opheim (e-post: opheimkjell@gmail.com).

I tillegg sitter disse i styret: Oddvar Kolstad, Tove Lissner, Geir Søbstad, Jon Løitegaard, Stig Klingstedt, Dag Mork Ulnes, Daniel Sommer og Ilse Zobel.

Årsmøte 2018 blir avholdt 30. januar. Årsberetningen for 2017 kan du lese her: Europabevegelsen Follo Årsberetning for 2017.

 
Møter

Våre møter finner sted på Kolben kulturhus i Kolbotn. De er gratis og åpne for alle, men det blir ofte fullt i salen, så det gjelder å være tidlig ute.

Her er en oversikt over kommende møter:

Tirsdag 24. april kl. 19.00: Professor i historie, Magne Njåstad fra NTNU innleder om Opplysningstiden og ideene som ga oss Grunnloven

 
Medlemsreiser

Vi arrangerer hvert år medlemsreiser til politisk interessante land. Reisene er av gjennomgående høy kvalitet, med politikk, lokal kultur, god mat og hyggelige opplevelser i fokus.

Kommende medlemsturer er:

1. til 10. mai 2018: Tur til eksotiske Transkaukasus: Aserbadsjan, Armenia og Georgia

Vårturen 2018 går til Europas eksotiske nabolag, til sagnomsuste byer som Baku, Jerevan og Tiblisi. Ti dager fylt med historiske høydepunkter, men også med oppdatering av hva som skjer i dag.

27. oktober til 5. november: Tur til Tanzania og Zanzibar.

27. november til 2. desember: Førjulstur til Nurnberg og Munchen.

 
Kulturtilbud

I tillegg til møtene og medlesreisene, har vi også gode kulturtilbud for våre medlemmer flere ganger i året.

Dette er hva vi har planlagt i tiden fremover:

Lørdag 16. juni kl 18:00: Don Giovanni av Wolfgang Amadeus Mozart.